ELEVPLADS HOS HMF GROUP A/S

Har du lyst til at blive elev i et spændende arbejdsmiljø?

I HMF ønsker vi at give dig et spændende og udfordrende elevforløb, der giver dig et springbræt til din fremtidige karriere. Med en elevplads hos HMF vil du opleve en hverdag, som er fyldt med et bredt spektrum af forskelligartede opgaver, og du får mulighed for at arbejde selvstændigt med ansvar for egne opgaver fra start til slut. Du vil derudover blive en del af et fællesskab, med tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde. I HMF får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt i trygge omgivelser, hvor der er en uformel omgangstone, plads til humor og socialt samvær med kollegaer, som står klar til at hjælpe og støtte dig, når du har brug for det.

Vi tilbyder uddannelsesfoløb inden for:

 • Teknisk design
 • Indkøb

Som elev hos HMF får du:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads i en større international virksomhed
   
 • En uddannelse med fokus på faglighed
   
 • Tæt samarbejde med kompetente og engagerede kollegaer
   
 • Løbende feedback og sparring på dit arbejde
   
 • Et godt socialt miljø, der hjælper dig med at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer
Jeg er mere praktisk anlagt end boglig, og derfor valgte jeg en elevuddannelse. Det gav mig muligheden for at kombinere skoleophold med erhvervserfaring. HMF har givet mig ansvar, spændende opgaver og udfordret mig både fagligt og personligt. Jeg føler, at jeg gør en forskel og har indflydelse - og netop dét var vigtigt for mig, da jeg skulle søge elevplads.
Stine Iversen
Category Manager - Tidligere indkøbselev

Mange andre har allerede gjort det. Søg din elevplads hos HMF Group.

Mange andre elever har allerede haft deres elevplads hos HMF. Skal du være vores ny indkøbs- eller teknisk designer-elev? Så send os en motiveret ansøgning via linket herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.
 

SEND EN UOPFORDRET ANSØGNING HER
HMF Group A/S
Oddervej 200
8270 Højbjerg

+45 86 27 08 00
www.hmfcranes.com